Boka din Green Fee + Hotell

Golfbanorna på Mallorca

Mallorca är en vacker och omväxlande ö, detta återspeglar sig i golfbanorna som det finns gott om. Vare sig du föredrar norra eller södra delen av ön så är du aldrig långt ifrån en golfbana på Mallorca, du kan välja och njuta av din favorit sport på en golfbana efter din smak. Det finns över 20 golfbanor på Mallorca!

På vår lista över golfbanor på Mallorca kan du hitta den som passar din nivå bäst, och om du vill ha havsutsikt eller utsikt mot bergen. Även om varje golfbana är annorlunda, så är det soliga och exotiska klimatet den gemensamma nämnaren och såklart, att du kan spela året runt.

Vi på Mallorca Golf Tours är specialister på golf och på vår hemsida hittar du detaljerad information och tips om alla golfbanor på Mallorca, bokning av greenfee och olika förslag på hur du kan njuta av golf och Mallorca till fullo.

Föreställ dig att spela golf bland tallar och olivlundar med utsikt över havet och avsluta dagen med en välförtjänad drink med vänner medan du njuter av solnedgången. Du kommer att älska golfbanorna på Mallorca!

Gillar du detta?
Dela med dig!