Boka din Green Fee + Hotell

Golf Son Muntaner

Golf Son Muntaner ligger vackert beläget mellan Son Vidas kullar, i en underbar miljö omgiven av tallar och medelhavsvegetation.Denna golfbana ägs av Arabella golf, företaget som klarar av också Golf Son Vida och Golf Son Quint.
Golf Son Muntaner är känd för sin landskapsarkitektur, sina vackra hål och den goda skötseln. På golfbana kan man njuta av mycket bra fairways som är stora och öppna med få vattenhinder. Klubbhuset utmärker sig tack vare sin terrass med en fantastisk utsikt mot banan där vi rekommenderar att njuta av de vackra solnedgångarna.

Golfbana har medellånga fairways som är breda och med mjuka onduleringar och en kortklippt ruff. Greenerna är medelstora utan större lutningar och höjdskillnader. De är inte avsevärt välbevakade vilket gör dem lättare att nå. Puttningen är förhållandevis enkel då man kan läsa av lutningarna ganska lätt. Det är en välbalanserad bana, som utan att bli alltför svår, har några hål som kräver mer koncentration än andra. Det finns ett bra träningsområde, som av många anses vara ett av de bättre och största på ön. Banan lämpar sig till alla typer av spelare.

Information

Adress
Carretera de Son Vida. 07013 PALMA
Byggnadsår
2000
Designer
Kurt Rossknecht.
Par
72
Längd ( i meter )
Vit 6261
Gul 5920
Bla 5440
Röd 5113
Slope / Värdering av banan
White 141/73,8
Yellow 137/72
Blue 134/75,3
Red 132/73,4

Värdering

Golfbanans huvudsakliga egenskaper värderade från 1 till 10

Du kommer att tycka om den för...

Tillbaka till listan över golfbanor

Gillar du detta?
Dela med dig!