Boka din Green Fee + Hotell

Om oss


Vi är två kollegor och vänner som bor och spelar golf på Mallorca. Idén om Mallorca Golf Tours började med att vi insåg att det fanns ett lättare och trevligare sätt att boka golfresor online. Vi försöker inte att revolutionera marknaden för golfresor men vi kommer att försöka utveckla den.

Hur? Å ena sidan genom att använda vårt bokningssystem som tillåter kunden att välja produkt och få en direkt bokningsbekräftelse. På det sättet undviker du långa telefonsamtal och krångliga bokningsformulär. Å andra sidan är vi övertygade om att man måste förstå kunden för att kunna erbjuda en bra service, då menar vi inte bara språket utan även kulturen. Av den anledningen har vår försäljningsansvarig anslutit sig till teamet och förhoppningsvis kommer vi att kunna välkomna fler till projektet snart.

Vår vision


Vi vill lansera Mallorca som en golfdestination. Ön uppfyller kraven: mer än 20 bra golfbanor på ett litet avstånd, ett stort utbud av hotell, sol och bra väder året runt och vacker omgivning.

Vi vill göra köpprocessen lätt och intuitiv
och därför har vi utvecklat vårt bokningssystem där man enkelt kan boka online.

Vi vill att vår hemsida ska vara intressant
och erbjuda användbar information till golfspelare som vill besöka Mallorca.

Vi vill erbjuda en produkt som passar alla
och därför har vi ett stort utbud av produkter i alla prisklasser.

Boka nu!

Våra värderingar


Vi tycker om golf lika mycket som du gör. Vi spelar golf och vi reser. Därför förstår vi golfspelarens behov och krav på en resa och vi kommer att göra allt inom vår makt för att uppfylla dessa.

Eftersom vi är ett litet företag kan vi övervaka hela processen och ha en direkt kontakt med både kunder och leverantörer. Som ett lokalt företag känner vi väl till de produkter som vi erbjuder och även våra leverantörer.

Vi bor på Mallorca och vi älskar vår ö! Vi är övertygade om att vad ön har att erbjuda kommer att överraska dig och vi vill hjälpa dig att upptäcka den.

Golfresor behöver inte vara dyra. Tack vare vårt stora utbud och våra prisvänliga golfpaket vill vi erbjuda en produkt som kan passa alla plånböcker.

Se våra tjänster

Gillar du detta?
Dela med dig!