Boka din Green Fee + Hotell

Be live collection Son Antem - Lyxig golf resort in Llucmajor

Bästa erbjudandenaLyxiga Vistelser

från 01/10/2019 till 31/10/2019

Be live collection Son Antem - Lyxig golf resort in Llucmajor

Inkluderar 3 golfrundor och 5 nätter på Be live collection Son Antem golf resort 5* i Llucmajor.


Be live collection Son Antem kommer du att njuta av din golfsemester med alla dina sinnen på en riktigt golfresort. På området finns två 18-håls banor, spa, gym och en bra restaurang. Den östra banan har breda och långa fairways och lämpar sig väl till medel och höghandikapparen. Den västra banan med smalare fairways och ondulerade greenområden är snäppet svårare och erbjuder vacker utsikt mot berget Randa.


Golf Son Antem East ligger i Llucmajor och är anpassad till det typiska mallorkinska landskapet i den centrala delen av ön. Det är en bana som både nybörjare och spelare med höga handikapp kan njuta av. Med fem sjöar och små välskyddade greener kommer banan även att tilltala spelare med låga handikapp.


Golf Son Antem West öppnade 7 år efter den östra och har skapats för att bli en tävlingsbana. Till skillnad från den östra banan är dess fairways smala och omgivna av skog . Även greenerna skiljer sig åt från den östra banan med sina onduleringar som kräver viss precision av spelaren. Under golfturen njuter du av en magnifik utsikt över berget Randa och ett rikt växt och djurliv.


Golf Maioris Banan ligger enbart 15 minuter från Palma och är en ung, lång och teknisk bana. Den har breda fairways som tar sig genom tallskog och buskvegetation. Här finns allt: vattenhinder, doglegs, green-ö och branta fairways. Det är en väldigt komplett bana som, alla oavsett handikapp, kan uppskatta.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Golfresort i Llucmajor

(Minimum 2 personer)

Pris per person

736€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer

  • PRISERNA FÖR ANDRA PERIODER

  • Från 01/10 till 31/10/19 priset kommer att bli 736,00 € p.p

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!