Boka din Green Fee + Hotell

Cases de Son Barbassa - Högklassig avslappning på den mallorcanska landsbygden

Lantlig Idyll

från 01/09/2018 till 31/10/2018

Cases de Son Barbassa - Högklassig avslappning på den mallorcanska landsbygden

Inkluderar 3 golfrundor, 5 nätter på Cases de Son Barbassa 4* i Capdepera och Hyrbil.


Cases de Son Barbassa är en lyxig, historiskt rik agroturismgård, vackert placerad längs med naturparken Llevant de Mallorca. Gården ligger bara fem minuter från Cala Ratjada, ett livligt, turistvänligt område.


På Cases de Son Barbassaär rummen är stora och rymliga med rustik charm, och på gården kan man njuta av vacker natur, gott vin, fantastisk mat (restaurangen rekommenderas i Michelinguiden) och en rad av olika aktiviteter, förutom golf.


Canyamel golf, beläget i ett av de mest pittoreska områdena på ön, mellan Cala Ratjada och Cala Millor, ligger Canyamels fantastiska bana som inte kommer att lämna någon oberörd. Den är väl anpassad till sin omgivning, med gamla stenmurar integrerade i fairways och det finns till och med en liten stenstuga på nionde banan. Greenerna är den största utmaningen, de är komplexa med höjdskillnader och alltid snabba.


Golf Son Serveraligger i närheten av Canyamel Golf. Golfbanan ligger på Costa de los Pinos (tallkusten) och är den näst äldsta banan på ön, den öppnades 1967. Namnet till ära går en del av banan genom den underbara tallskogen, med en utsikt över havet i viken Cala Millor från många av hålen.


Capdepera Golf är banan intressant både för erfarna golfare och nybörjare. Den har fairways med svaga sluttningar med vattenhinder samt andra som är brantare där utsikten är fantastisk.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Lantligt boende i Capdepera

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

945€
  • (*) Del i dubblerum 2 personer

  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med Norwegian,SAS, Vueling, Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!