Boka din Green Fee + Hotell

H10 Blue Mar - Boutiquehotell i Andratx

Bästa erbjudandena

från 01/09/2019 till 30/09/2019

H10 Blue Mar - Boutiquehotell i Andratx

Inkluderar 4 golfrundor, 7 nätter på H10 Blue Mar Boutique Hotel 4* i Andratx bukt och hyrbil.


H10 Blue Mar Boutique Hotel : Denna fantastiska resort ligger i Camp de Mar, bara 29 kilometer från Palma och mindre än 8 km från den trendiga stadsdelen Puerto Andratx.Rummen är ljusa, med balkong och fantastisk havsutsikt.


Den eleganta restaurangen serverar läckra lokala specialiteter och internationella rätter. Besökare kan njuta av spabehandlingar eller skönhetssalong på hotellet. Dessutom kan de koppla av i poolen eller njuta av en uppfriskande drink på terrassen bar med utsikt över havet.


Golf de Andratx ligger beläget på öns östra del och har en härlig utsikt över bukten i Camp de Mar och över de omgivande kullarna som är täckta med täta tallskogar. Olivträd, mandelträd och gamla stenmurar kompletterar dess kuperade fairways.


Golf Santa Ponsa I ligger i turistorten Santa Ponsa, som även är ett av öns mest exklusiva bostadsområde. Under 90-talet var Santa Ponsa värd sex gånger åt Europatouren. Hålen bjuder på breda, plana fairways där spelarna kommer att njuta av sina driverslag. Greenerna är välskötta, ärliga och med små höjdskillnader och behagliga att putta på.


Äntligen har du chansen att spela på Real golf de Bendinat, iligger i utkanten av Palma, mellan havet och bergen med utsikt över bukten. Det är en vacker bana med kullar, höjder och en intelligent design. Dess smala fairways omges av magnifika tallskogar och klubbhuset har en vacker utsikt över slottet i Bendinat.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

H10 Blue Mar Boutique Hotel i Andratx

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

1190€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med SAS,Vueling, Norwegian,Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!