Boka din Green Fee + Hotell

H10 Punta Negra - Slappna semester i Portals

Lyxiga Vistelser

från 01/09/2019 till 30/09/2019

H10 Punta Negra - Slappna semester i Portals

Inkluderar 3 golfrundor, 5 nätter på H10 Punta Negra Boutique Hotel 4* i Costa d'en Blanes bukt och hyrbil.


H10 Punta Negra Boutique Hotel : Detta lyxiga hotell har ett lugnt läge i mitten av tallskogen i Punta Negra, nära havet. Det är en kort promenad från närmaste strand och bara 2 km från Puerto Portals, där det finns många affärer och restauranger.


Detta charmiga hotell är imponerande med nyrenoverade rum, lyxiga möbler, balkong eller terrass och fantastisk utsikt över Medelhavet. Fastigheten erbjuder ett obegränsat utbud av utmärkta faciliteter, som kommer att överstiga förväntningarna hos de mest kräsna resenärer.


Äntligen har du chansen att spela på Golf Son Vida. I utkanten av Palma, i det exklusiva området Son Vida, ligger öns äldsta golfbana. 1990 och 1994 var den värd för European Tour Open de Baleares där vinnarna var Severiano Ballesteros och Barry Lane. 2001 renoverades den för att bli en större utmaning åt den moderna spelaren.


Upplägget av banan är klassiskt, där de första hålen är smala och omgivna av tät vegetation och den andra delen är mer avslappnad och har mindre vegetation. Det är en bana som passar alla spelare oavsett nivå.


Golf Santa Ponsa I ligger i turistorten Santa Ponsa, som även är ett av öns mest exklusiva bostadsområde. Under 90-talet var Santa Ponsa värd sex gånger åt Europatouren. Hålen bjuder på breda, plana fairways där spelarna kommer att njuta av sina driverslag. Greenerna är välskötta, ärliga och med små höjdskillnader och behagliga att putta på.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

H10 Punta Negra Boutique Hotel in Costa d'en Blanes

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

1020€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med SAS,Vueling, Norwegian,Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!