Boka din Green Fee + Hotell

HM Alma Beach - Modern och elegant hotell i Can Pastilla

Bästa erbjudandenaGolf & Strand

från 17/07/2018 till 15/09/2018

HM Alma Beach - Modern och elegant hotell i Can Pastilla

Inkluderar 4 golfrundor, 7 nätter på HM Alma Beach 4* i Can Pastilla bukt och hyrbil.


HM Alma Beach Detta 4-stjärniga hotell ligger i ett exceptionellt område i Can Pastilla , bara några minuter från staden Palma, flygplatsen och några av de bästa stränderna på ön. En mysig och faktiska dekoration och alla faciliteter med personlig stil omvandla Hotel HM Alma Beach i ett av de hotell i Mallorca med karaktär.


På en av de bekväma solstolar på den stora terrassen på hotellet HM Alma Beach du kan helt koppla av och varva ner dig själv medan du läser en bok, har en förfriskning eller bara medan vila under sommaren.


På den övre terrassen på hotellet HM Alma Beach är Sky Bar, ett modernt och bekvämt område, där du kan njuta av en imponerande utsikt kan medan du tar ett vin eller en läsk för dig och de ovärderliga stunder åtnjuter.


Du kommer att spela på Golf Santa Ponsa I: ligger i turistorten Santa Ponsa, som även är ett av öns mest exklusiva bostadsområde. Under 90-talet var Santa Ponsa värd sex gånger åt Europatouren. Hålen bjuder på breda, plana fairways där spelarna kommer att njuta av sina driverslag.


Golf Maioris Banan ligger enbart 15 minuter från Palma och är en ung, lång och teknisk bana. Den har breda fairways som tar sig genom tallskog och buskvegetation. Här finns allt: vattenhinder, doglegs, green-ö och branta fairways. Det är en väldigt komplett bana som, alla oavsett handikapp, kan uppskatta.


Golf Puntiró ,ligger bara 15 minuter från Palma i en typisk mallorkinsk miljö och har lyckats att integrera en underbar Nicklaus-design med naturen på den centrala delen på ön.


Golf Son Antem West öppnade 7 år efter den östra och har skapats för att bli en tävlingsbana. Till skillnad från den östra banan är dess fairways smala och omgivna av skog . Även greenerna skiljer sig åt från den östra banan med sina onduleringar som kräver viss precision av spelaren. Under golfturen njuter du av en magnifik utsikt över berget Randa och ett rikt växt och djurliv.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Trendigt hotell strand

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

1094€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med SAS,Vueling, Norwegian,Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!