Boka din Green Fee + Hotell

HM Balanguera beach - Golf & Strand på Playa de Palma

Bästa erbjudandenaGolf & Strand

från 16/07/2018 till 15/09/2018

HM Balanguera beach - Golf & Strand på Playa de Palma

Inkluderar 4 golfrundor, 7 nätter på HM Balanguera Beach 4* i Playa de Palma bukt och hyrbil.


HM Balanguera Beach Detta hotell ligger i det livliga området Playa de Palma. Resenärer hittar centrum på bara 15 minuter med bil.


Fastigheten är omgiven av många barer, restauranger och nöjesställen, erbjuder ett urval av enkelt inredda och funktionella rum, perfekt lämpade för en badsemester. Alla är utrustade med badrum och egen balkong med havsutsikt.


Bufférestaurangen serverar ett urval av lokala och internationella specialiteter. Den magnifika utomhuspoolen är den bästa platsen att njuta av ett uppfriskande dopp.


Äntligen har du chansen att spela på Alcanada Golf belägen på den spektakulära norra kusten, nära Alcudias bukt. Detta är den bana som bäst sammanfattar golfen på Mallorca: Den omges av tallar, olivträd och en fantastisk havsutsikt. 14 av 18 hål bjuder på en magnifik utsikt över det vackra Medelhavet. Alcanada räknas av många som en av Spaniens bästa , och vackraste golfbanor.


Golf Maioris Banan ligger enbart 15 minuter från Palma och är en ung, lång och teknisk bana. Den har breda fairways som tar sig genom tallskog och buskvegetation. Här finns allt: vattenhinder, doglegs, green-ö och branta fairways. Det är en väldigt komplett bana som, alla oavsett handikapp, kan uppskatta.


Golf Puntiró ,ligger bara 15 minuter från Palma i en typisk mallorkinsk miljö och har lyckats att integrera en underbar Nicklaus-design med naturen på den centrala delen på ön.


Golf Son Antem West öppnade 7 år efter den östra och har skapats för att bli en tävlingsbana. Till skillnad från den östra banan är dess fairways smala och omgivna av skog . Även greenerna skiljer sig åt från den östra banan med sina onduleringar som kräver viss precision av spelaren. Under golfturen njuter du av en magnifik utsikt över berget Randa och ett rikt växt och djurliv.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Trendigt hotell strand

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

1206€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med SAS,Vueling, Norwegian,Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!