Boka din Green Fee + Hotell

HM Tropical - Strandsemester i Playa de Palma

Golf & Strand

från 01/10/2018 till 31/10/2018

HM Tropical - Strandsemester i Playa de Palma

Inkluderar 4 golfrundor, 7 nätter på HM Tropical 4* i Playa de Palma bukt och hyrbil.


HM Tropical Detta underbara hotell ligger i Playa de Palma.


Gästerna kan utforska pulserande nattliv, shopping och livs alternativ som området erbjuder. Detta mysiga hotell har en attraktiv arkitektur, och välkomnar gäster i den avkopplande atmosfären i interiören.


Rummen är trevligt inredda med mjuka toner och en avkopplande atmosfär. Dessutom har alla moderna faciliteter för komfort och bekvämlighet gäster, som kommer att vara glada över att njuta av det breda utbud av tjänster som detta underbara hotell har att erbjuda.
HM: s bufférestaurang serverar regionala och internationella rätter. Dessutom erbjuder hotellet kvällsunderhållning och ett underhållningsprogram varje dag.


Du kommer att spela på Golf Santa Ponsa I: ligger i turistorten Santa Ponsa, som även är ett av öns mest exklusiva bostadsområde. Under 90-talet var Santa Ponsa värd sex gånger åt Europatouren. Hålen bjuder på breda, plana fairways där spelarna kommer att njuta av sina driverslag.


Golf Maioris Banan ligger enbart 15 minuter från Palma och är en ung, lång och teknisk bana. Den har breda fairways som tar sig genom tallskog och buskvegetation. Här finns allt: vattenhinder, doglegs, green-ö och branta fairways. Det är en väldigt komplett bana som, alla oavsett handikapp, kan uppskatta.


Golf Puntiró ,ligger bara 15 minuter från Palma i en typisk mallorkinsk miljö och har lyckats att integrera en underbar Nicklaus-design med naturen på den centrala delen på ön.


Golf Son Antem West öppnade 7 år efter den östra och har skapats för att bli en tävlingsbana. Till skillnad från den östra banan är dess fairways smala och omgivna av skog . Även greenerna skiljer sig åt från den östra banan med sina onduleringar som kräver viss precision av spelaren. Under golfturen njuter du av en magnifik utsikt över berget Randa och ett rikt växt och djurliv.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

HM Tropical i Playa de Palma

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

1137€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med SAS,Vueling, Norwegian,Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!