Boka din Green Fee + Hotell

Hotel Feliz - Känn dig som hemma!

Bästa erbjudandenaCityweekend

från 01/07/2018 till 31/08/2018

Hotel Feliz - Känn dig som hemma!

Inkluderar 2 golfrundor och 3 nätter på Hotel Feliz 4* i Palma.


Hotel Feliz är ett hotell som bjuder på en avslappnad, skön atmosfär, med snygga och personligt inredda rum. Totalt på hotellet finns 42 rum. Det ligger i centrala Palma, längs med hamnen och 2 km från stranden i Cala Mayor. Trots sin närhet till livliga Paseo Maritimo är hotellet lugnt och fridfullt


Hotellet har en terass med utsikt över Palmas bukt, som man kan njuta av medans man slappnar av i jacuzzin. Maten är god, personalen vänlig och serviceinriktad och läget är fantastiskt.. Feliz betyder lycklig, och det är exakt så man känner sig under sin vistelse här.


Golf Santa Ponsa I ligger i turistorten Santa Ponsa, som även är ett av öns mest exklusiva bostadsområde. Under 90-talet var Santa Ponsa värd sex gånger åt Europatouren. Hålen bjuder på breda, plana fairways där spelarna kommer att njuta av sina driverslag.


Och slutligen Golf Son Termens i en vacker dalgång vid foten av bergskedjan Tramuntana. Det är en mycket speciell bana där många av hålen verkar inbäddade i bergskedjan. Den är känd för sin underbara utsikt över bergen, Palma och havet.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Mysig hotel i Palma

(Minimum 2 personer)

Pris per person

417€
  • (*) Del i dubblerum 2 personer

  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med Norwegian, SAS ,Vueling, Germanwings och Ryanair.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!