Boka din Green Fee + Hotell

Landskap av Mallorca

Greenfeepaket

från 17/09/2018 till 31/10/2018

Landskap av Mallorca

Inkluderar 3 golfrundor på Golf Son Vida, Golf Maioris och Golf Son Termens.


Äntligen har du chansen att spela på Golf Son Vida. I utkanten av Palma, i det exklusiva området Son Vida, ligger öns äldsta golfbana. 1990 och 1994 var den värd för European Tour Open de Baleares där vinnarna var Severiano Ballesteros och Barry Lane. 2001 renoverades den för att bli en större utmaning åt den moderna spelaren. Upplägget av banan är klassiskt, där de första hålen är smala och omgivna av tät vegetation och den andra delen är mer avslappnad och har mindre vegetation. Det är en bana som passar alla spelare oavsett nivå.


Golf Maioris , det är en relativt ny bana som invigdes 2006 med en oklanderlig design. Banan ligger enbart 15 minuter från Palma och är en ung, lång och teknisk bana. Den har breda fairways som tar sig genom tallskog och buskvegetation. Här finns allt: vattenhinder, doglegs, green-ö och branta fairways. Det är en väldigt komplett bana som, alla oavsett handikapp, kan uppskatta.


Golf Son Termens : det är en mycket speciell bana där många av hålen verkar inbäddade i bergskedjan. Den är känd för sin underbara utsikt över bergen, Palma och havet. Under banans gång är de fantastiska greenerna, stora backarna (vi rekommenderar buggy) och inte att förglömma de vilda och ofarliga getterna som går fritt, det som etsar sig fast i minnet. -

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Pris per person

253€
  • Kombinationen av golfbanor kan inte ändras.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!