Boka din Green Fee + Hotell

Lyxig cityweekend i Palmas gamla stad

Cityweekend

från 01/08/2018 till 31/08/2018

Lyxig cityweekend i Palmas gamla stad

Inkluderar 2 golfrundor och 3 nätter på Hotel Tres 4* i Palmas gamla stad.


Hos Hotel Tres korsas elegans och komfort. Byggnaden blandar gammalt och nytt, modern struktur med resterna av en 1600tals palats. Rummen är nyrenoverade och rymliga. Här kombineras den rustika mallorcanska stilen med modern design för att skapa en oas av bekvämlighet.


Hotel Tres har ett fantastiskt läge, där det ligger på Calle Apuntadores. I närområdet finns en mängd med fantastiska restauranger, och bra shopping. Hotell Tres ger dig alla möjligheter att njuta av en storstadsemester kombinerad med golf!


Äntligen har du chansen att spela på Golf Son Vida. I utkanten av Palma, i det exklusiva området Son Vida, ligger öns äldsta golfbana. 1990 och 1994 var den värd för European Tour Open de Baleares där vinnarna var Severiano Ballesteros och Barry Lane. 2001 renoverades den för att bli en större utmaning åt den moderna spelaren. Upplägget av banan är klassiskt, där de första hålen är smala och omgivna av tät vegetation och den andra delen är mer avslappnad och har mindre vegetation. Det är en bana som passar alla spelare oavsett nivå.


Golf Son Termens i en vacker dalgång vid foten av bergskedjan Tramuntana. Det är en mycket speciell bana där många av hålen verkar inbäddade i bergskedjan. Den är känd för sin underbara utsikt över bergen, Palma och havet.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Lyxhotell i Palmas gamla stad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

544€
  • (*) Del i dubblerum 2 personer

  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med Vueling, SAS, Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!