Boka din Green Fee + Hotell

OD Port Portals - Stilrent hotell i exklusiva Puerto Portals

Bästa erbjudandena

från 01/09/2019 till 31/10/2019

OD Port Portals - Stilrent hotell i exklusiva Puerto Portals

Inkluderar 4 golfrundor, 7 nätter på OD Port Portals 4* i Portals och hyrbil.


I den exklusiva hamnen Portals Nous finner vi det läckra, nyöppnade hotellet OD Port portals. Med sitt fantastiska läge nere i en av Europas kanske lyxigaste marinor, och sin sofistikerade och lyxiga stil gör OD Port Portals till ett av öns mest eftertraktade hotell. Den lyxiga känslan gör sig påmind vart man än sig vänder, lobbyn, lounge-baren, tak-terrassen.. Är ni ute efter något alldeles extra så kan dettta mycket väl vara det perfekta valet för er.


I närområdet finns många bra restauranger, och flertalet golfbanor finns inom 10 min avstånd. Till Palma tar man sig på knappa 20 min. Här finns alla förutsättningar för den perfekta golfsemestern!


Äntligen har du chansen att spela på Golf Son Vida. I utkanten av Palma, i det exklusiva området Son Vida, ligger öns äldsta golfbana. 1990 och 1994 var den värd för European Tour Open de Baleares där vinnarna var Severiano Ballesteros och Barry Lane. 2001 renoverades den för att bli en större utmaning åt den moderna spelaren. Upplägget av banan är klassiskt, där de första hålen är smala och omgivna av tät vegetation och den andra delen är mer avslappnad och har mindre vegetation. Det är en bana som passar alla spelare oavsett nivå.


Golf Son Muntaner ligger vackert beläget mellan Son Vidas kullar, i en underbar miljö omgiven av tallar och medelhavsvegetation. Banan är känd för sin landskapsarkitektur, sina vackra hål och den goda skötseln. På banan kan man njuta av mycket bra fairways som är stora och öppna med få vattenhinder. Klubbhuset utmärker sig tack vare sin terrass med en fantastisk utsikt mot banan där vi rekommenderar att njuta av de vackra solnedgångarna.


Och slutligen Golf Son Termens i en vacker dalgång vid foten av bergskedjan Tramuntana. Det är en mycket speciell bana där många av hålen verkar inbäddade i bergskedjan. Den är känd för sin underbara utsikt över bergen, Palma och havet.


Golf Son Quint är den nyaste banan. Det är en vacker banan som har utsikt över Palmabukten från flera hål och omges av ståtliga tallskogar. Den har långa fairways, inget känns konstgjort och allt är väl integrerat i miljön trots att det är en ung bana.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Sofistikerat hotell i Portals

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

995€
  • (*) Del i dubblerum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med Norwegian,Vueling, SAS, Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!