Boka din Green Fee + Hotell

Ses cases de Fetget - Upptäck Mallorcas landsbygd

Lantlig Idyll

från 01/05/2018 till 15/09/2018

Ses cases de Fetget - Upptäck Mallorcas landsbygd

Inkluderar 3 golfrundor, 5 nätter på Ses Cases de fetget 4* i Artá, hyrbil och hyrbil


Ses Cases de Fetget är en agroturismogård från 1600-talet vars rymliga suiter andas modernitet och bekvämlighet. Gårdens restaurang är känd på ön för sina ekologiska rätter, vars ingredienser skördas direkt från gården. Efter en dags golf är det lockande att svalka sig i poolen och njuta av den enastående utsiken över mandel- och olivlundar.


Då gården finnes inbäddad i Llevants naturpark ligger den mindre än 15 minuter med bil från fantastiska stränder och vikar, så som Costa dels Pins, Cala Millor, Sa Coma, Cala Agulla, Es Rajolí, Cala Mesquida, Cala Torta med flera.


Canyamel golf, beläget i ett av de mest pittoreska områdena på ön, mellan Cala Ratjada och Cala Millor, ligger Canyamels fantastiska bana som inte kommer att lämna någon oberörd. Den är väl anpassad till sin omgivning, med gamla stenmurar integrerade i fairways och det finns till och med en liten stenstuga på nionde banan. Greenerna är den största utmaningen, de är komplexa med höjdskillnader och alltid snabba.


Golf Son Servera ligger i närheten av Canyamel Golf. Golfbanan ligger på Costa de los Pinos (tallkusten) och är den näst äldsta banan på ön, den öppnades 1967. Namnet till ära går en del av banan genom den underbara tallskogen, med en utsikt över havet i viken Cala Millor från många av hålen.


Äntligen har du chansen att spela på Capdepera Golf är banan intressant både för erfarna golfare och nybörjare. Den har fairways med svaga sluttningar med vattenhinder samt andra som är brantare där utsikten är fantastisk.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Lantligt boende i Capdepera

Hyrbil

  • Hyrbil inkluderar

(Minimum 2 personer)

Pris per person

804€
  • (*) Del i dubblerum 2 personer

  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med Vueling, SAS, Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!