Boka din Green Fee + Hotell

Steigenberger hotel-Golfresort i Andratx

Lyxiga Vistelser

från 16/08/2018 till 31/10/2018

Steigenberger hotel-Golfresort i Andratx

Inkluderar 3 golfrundor, 5 nätter på Steigenberger Golf & Spa Resort 5* i Andratx bukt och hyrbil.


Steigenberger Golf & Spa Resort: Detta lugna och lyxiga hotell ligger i bukten i Camp de Mar, nära hamnen i Andratx och bara 300 meter från stranden. Inspirerad av traditionell Mallorca byggnad, omgiven av den berömda golfbanan i 18 hål "Golf de Andratx".


Hotellet erbjuder exklusivt boende i alla typer av rum med utsikt antingen golfbanan, poolen eller havet.


Steigenberger Golf & Spa Resort Camp de Mar erbjuder en mängd olika möjligheter att koppla av och släppa i ett område med 1.400 m². Den wellness-oas av hotellet presenterar ett brett utbud av massage, många pooler och lyxiga skönhetsbehandlingar.


För sportentusiaster erbjuder hotellet ett gym (260 m²) med modern utrustning. Behöver du en liten motivation eller råd baserat på fitness?


Golf de Andratx ligger beläget på öns östra del och har en härlig utsikt över bukten i Camp de Mar och över de omgivande kullarna som är täckta med täta tallskogar. Olivträd, mandelträd och gamla stenmurar kompletterar dess kuperade fairways.


**Golf Santa Ponsa I ** ligger i turistorten Santa Ponsa, som även är ett av öns mest exklusiva bostadsområde. Under 90-talet var Santa Ponsa värd sex gånger åt Europatouren. Hålen bjuder på breda, plana fairways där spelarna kommer att njuta av sina driverslag.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Steigenberger Golf & Spa Resort i Andratx

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

1046€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med SAS,Vueling,Norwegian,Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!