Boka din Green Fee + Hotell

Whala! beach - Strandhotel pä El Arenal

Bästa erbjudandenaGolf & Strand

från 01/09/2018 till 30/09/2018

Whala! beach - Strandhotel pä El Arenal

Inkluderar 4 golfrundor, 7 nätter på Whala!Beach 3* i Playa de Palma


Whala!Beach hotellet erbjuder gäster en skön vistelse vid havet, tack vare dess fantastiska läge direct på stranden Playa de Palma (El Arenal). Playa de Palma stranden är totalt 4600 meter lång och har alla faciliteter som garanterar en perfekt semester.Den bredd, längd, sandstrand ligger ca 25 meter bort, tvärs över kustvägen från hotellet. Hotellet har en swimming pool och ett solarium.


Golf Maioris Banan ligger enbart 15 minuter från Palma och är en ung, lång och teknisk bana. Den har breda fairways som tar sig genom tallskog och buskvegetation. Här finns allt: vattenhinder, doglegs, green-ö och branta fairways. Det är en väldigt komplett bana som, alla oavsett handikapp, kan uppskatta.


Golf Son Antem West öppnade 7 år efter den östra och har skapats för att bli en tävlingsbana. Till skillnad från den östra banan är dess fairways smala och omgivna av skog . Även greenerna skiljer sig åt från den östra banan med sina onduleringar som kräver viss precision av spelaren. Under golfturen njuter du av en magnifik utsikt över berget Randa och ett rikt växt och djurliv.


Golf Puntiró ,ligger bara 15 minuter från Palma i en typisk mallorkinsk miljö och har lyckats att integrera en underbar Nicklaus-design med naturen på den centrala delen på ön.


Äntligen har du chansen att spela på Alcanada Golf belägen på den spektakulära norra kusten, nära Alcudias bukt. 14 av 18 hål bjuder på en magnifik utsikt över det vackra Medelhavet. Alcanada räknas av många som en av Spaniens bästa , och vackraste golfbanor.

Golfpaketet inkluderar

Green fees

Strandhotel pä El Arenal

Hyrbil

  • Fullförsäkrad hyrbil inkluderad

(Minimum 2 personer)

Pris per person

954€
  • (*) Del i dubbelrum 2 personer
  • Flyg ingår ej. Vi rekomenderar flyg med Vueling, SAS, Air Berlin och Germanwings.

Tillbaka till lista av golfpaket Boka nu!

Gillar du detta?
Dela med dig!